sobota 13. září 2014

Autumn come on :)

Podle mě je podzim prostě krásnej. Nejen, že mám v listopadu narozeniny, ale ta podzimní atmosféra a příroda je prostě kouzelná a dává tolik inspirace. Krásné barevné listy na stromech a všude po zemi. Mám ráda, když se můžu doma "zašít" s knížkou a pít horké kakao nebo čaj. Je to prostě relax a já si to vždy užívám.

Vždy se na podzim po létě těším. Obzvlášť letos, léto nebylo vůbec teplé. Našlo se jenom pár horkých dní, jinak byla zima. :( Další věcí co mám na podzimu ráda jsou teplé outfity, které jsou prostě zajímavé, ale přes to prosté. Chtěla jsem vám říct a ukázat, co já ráda na podzim nosím a prostě mé tipy na super kousky oblečení, které by měl každý ve svém šatníku mít. Podzim je prostě období, kdy vážně vím, co si obléct.


1. Jako první, co mám hodně ráda a myslím si, že určitě skoro každý jsou teplé, huňaté svetry a kardigany. Jsou skvělé k obyčejným riflím nebo legínám a skvěle vás zahřejí. Mě osobně se líbí různé vzorované, ale i některé jednobarevné, které mají něco zajímavého. Jsou různé druhy. Krátké, dlouhé, asymetrické apod. Pokud takový svetr ještě nemáte, určitě si ho kupte, protože se vám bude hodit i v zimě, kdy si ho dáte pod bundu či kabát a odvede stejnou práci.



2. Jako další, co by určitě nemělo ve vašem šatníku chybět jsou košile. Já mám ráda kostičkované košile. Mám i jednu flanelovou a musím říct, že je úžasná a pěkně teplá. Ostatní mám jen z obyčejné látky. Tyto košile jsou multifunkční. Můžete je nosit k legínám či riflím, k sukni nebo kraťasům, uvázané kolem pasu, prostě pořád. Na trhu je jich spousta od jednobarevných až po vzorované. Jednou se nám s kamarádkami ve škole stalo, že jsme jeden den přišly do školy všechny v košilích, bylo to vtipný. :D






Tohle je super pohodlný outfit, který hodně ráda nosím a vím, že tím nic nezkazím a budu se v něm cítit dobře. 


3. Dalším kouskem je určitě kabát. Já mám svého miláčka v černé barvě. Kabát prostě působí tak krásně a čistě. Mám raději ty tenčí, které se skvěle hodí k riflím a moc ráda je nosím. Občas si ho vezmu i na krátký outfit, kdy mám černé silonky, kraťasy  a je to super. Podle je kabátek stylem každé generace. Občas, když jdu po ulici, vidím malé holčičky v takových malých kabátcích a je to prostě roztomilý. Je to spíše kuriozita jejich rodičů, ale mě se to líbí. No a naopak i moje babička nosí stylové kabátky a sekne jí to. Prostě univerzální kousek. 




4. Mým hodně oblíbeným doplňkem jsou šály. Jsou různé druhy, ale já nejraději nosím ty kruhové neboli infinity šály. Skvěle se hodí k bundě, kabátku nebo jen ke svetru a zahřejí vás. Já mám tyto šály v černé, hnědé i růžové barvě a je docela vtipný, že ta hnědá stála 300 Kč a ta černá stála 79 Kč ve slevě. Nojo, někdy se to hold nepodaří. 



Jsem jediná, kdo tuhle šálu nosí takhle? Nejlepší je to v zimě, když stojíte na náměstí a začne sněžit a vy prostě nemáte čepici, tak si to dáte takhle. Podle mě je to super. :)


Nechápu lidi, co nechápou, že se gumáky dají nosit i na podzim, hlavně, když je deštivo. Je to stylový a i já to tak nosím. 


Určitě mi napište, jaký máte na tyto dva způsoby názor a co nejraději nosíte na podzim. :) Užijte si pěkný zbytek dne. :)

Vendůl ♥